Преди две години лекарите откриха, че съм носител на вирус на хепатит С. Установиха и цироза на черния ми дроб. Направих едногодишно лечение с интерферон - Пегинтрон, Рибавирин и Ребетол и нуклеозиден аналог на "Боцеревир". В резулта ...
Вижте повече...
 

 

Чувствам се като нов - енергичен и работоспособен!

2013-07-25

Преди две години лекарите откриха, че съм носител на вирус на хепатит С. Установиха и цироза на черния ми дроб.
Направих едногодишно лечение с интерферон - Пегинтрон, Рибавирин и Ребетол и нуклеозиден аналог на "Боцеревир".
В резултат на описаната по-горе терапия ми окапа косата, левкоцитите ми намаляха драстично и се чувствах като парцал.
Последвалите лабораторни изследвания, които направих, показаха  високи стойности на трансаминазите, а и количественият анализ на вируса също отчете високи нива.
Разбрах за доктор Дончева и започнах лечение при нея с озоно и лазертерапия. Към лечението тя включи и индивидуална схема, по която започна да третира  определени биологично активни точки на организма ми.
След шест процедури си направих контролни изследвания в МУ "Царица Йоана"-София, където установиха значително намаляване на размножаването на вируса в кръвта ми. Отчетоха също намаляване и на трансаминазите... Но най-невероятния и радостен за мен резултат беше, че поразената от вируса структура на черния дроб беше започнала да се възстановява!
Лечението ми продължава  и в момента. То ще трае толкова, колкото това с интерферона, но без ужасните му странични ефекти.
Сега се чувствам като нов, енергичен и работоспособен!

Благодаря Ви, доктор Дончева, че ми върнахте отново живота и здравето!

Димитър

 

 


2013-07-25 (Прочетено 10613 пъти.)







 

 
 
Всички права запазени (c) 2023 Таня Дончева. Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на www.ozonotherapy.eu, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само при условие, че се посочи източника и се добави линк към www.ozonotherapy.eu.
Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.