Подагрозна криза, която не се повлияваше от прилаганото години наред лечение, ме доведе  в кабинета на доктор Дончева. И ЧУДОТО СЕ СЛУЧИ след проведения при нея курс с ОЗОНОТЕРАПИЯ - кризата не само, че се повлия успешно, но вече две години с ...
Вижте повече...
 

 

ЗА Д-Р ТАНЯ ДОНЧЕВА ИВАНОВА

2013-07-19
ЗА Д-Р ТАНЯ ДОНЧЕВА ИВАНОВА   - Д-Р ТАНЯ ДОНЧЕВА

ЗА Д-Р ТАНЯ ДОНЧЕВА ИВАНОВА

    Д-р Таня Дончева – Иванова е родена на 25.03.1963 г. в гр. Пловдив. Висшето си образование е завършила в Медицински университет „Николай Петрович Павлов” в гр. Пловдив през 1992 г. През 1998 г. завършва магистратура по клинична и консултативна психология в Софийски университет „Св. Климент Охридски”. Шестнадесет години работи като лекар.

 

Д-р. Таня Дончева - Иванова    Сертификатът за озонотерапевт

    През 2006 г. защитава специализация като озонотерапевт под ръководството на неврохирурга доктор на медицинските науки на Русия доц. Елвира Чистякова и придобива сертификат за озоно-кислородна терапия. Член е на Асоциацията на озонотерапевтите в Русия и Българската асоциация по озонотерапия.

Има квалификация по иглотерапия и мокситерапия към Българската асоциация на кинезитерапевтите и Университет Дзянси - Китай.
Омъжена. Живее и работи в Пловдив.

Д-р Дончева – Иванова успешно е лекувала пациенти, както от цялата страна, така и от Германия, Испания, Белгия, Полша, Гърция, Турция, Франция, Швейцария, Русия и други.

Сертификат за акупунктура    Д-р. Таня Дончева - Иванова

   

 


2013-07-19 (Прочетено 14657 пъти.)







 

 
 
Всички права запазени (c) 2023 Таня Дончева. Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на www.ozonotherapy.eu, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само при условие, че се посочи източника и се добави линк към www.ozonotherapy.eu.
Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.