Казвам се Иван Колев, на 45 г. Страдам от дискова херния от 5 години, непрекъснато получавах и схващане на крака. Започнах процедури с озон при д-р Дончева. Още след първите 3-4 процедури усетих облекчение, а след 7-8 процедури ефектът &nbs ...
Вижте повече...
 

 

Кошмарът на болките си замина без операция

2014-06-09

Казвам се Петър Бадов, на 49 години. От гр. Хисаря съм. Работя като международен шофьор. До 20.02.2013 г. чувствах дълго време слаби болки в кръста, но не им обръщах сериозно внимание. Обаче от тази дата нататък започнаха такива силни болки, че бях принуден да лежа  два дена в болница в Лондон, което ми позволи да се прибера криво-ляво в България.

Болките не спряха и затова без да губя време си направих ядреномагнитен резонанс на  L4 L5S1. Поставиха ми диагноза дискова херния и докторите решиха, че само операция може да ми помогне. Но аз отказах и започнах да търся друго решение на проблема.

Бях 10 дена на екстензия в Павел баня. Мислех си, че всичко е затминало, ама не, това беше само за около месец. Болките ми се върнаха отново и то още по-силни.

Чух от близки познати добри отзиви за доктор Таня Дончева и озонотерапията, която тя прилага. Пробвах и се уверих, че този метод е благотворен. Сега се чувствам много добре и благодарих на хората, които ме насочиха за това лечение. Но още повече съм благодарен на доктор Дончева, която ме избави от кошмара на болките без операция.

Петър Бадов, на 49 години

 


2014-06-09 (Прочетено 15866 пъти.)







 

 
 
Всички права запазени (c) 2023 Таня Дончева. Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на www.ozonotherapy.eu, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само при условие, че се посочи източника и се добави линк към www.ozonotherapy.eu.
Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.