Получих голяма дискова херния на L5S1. Само който е преживял жестоките болки на това страдание може да разбере отчаянието, което ме обхвана след безуспешното няколкомесечно лечение в болница и амбулаторно. Плачех и търсех изход от болката ... ...
Вижте повече...
 

 

Терапия с водородМедицински изследвания през последните две десетилетия показват, че окси-водородът е полезен за здравето:

2020-11-28

Медицински изследвания през последните две десетилетия показват, че окси-водородът е полезен за здравето:
Медицински изследвания през последните две десетилетия показват, че окси-водородът е полезен за здравето:   ✔️Антиоксидант – Окси-водородът може да намали оксидативният стрес, който причинява хронични заболявания, като диабет, ХОББ, затруднено дишане, артрит, рак, сърдечни и неврологични заболявания.1 ✔ ...


Инхалатор HydroVitality

2020-11-28

Инхалатор HydroVitality
HydroVitality е инхалатор произведен от Water Fuel Engineering, който генерира окси-водородна газова смес (66% водород: 33% кислород), чрез електролиза на дестилирана вода.  Устройството произвежда до 1860 литра окси-водород от всеки литър дестилирана вода. HydroVitality е с размерите на малък куфар, тежи 10 кг, има ниска консумация на ...(1)

 

 

 
 
Всички права запазени (c) 2020 Таня Дончева. Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на www.ozonotherapy.eu, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само при условие, че се посочи източника и се добави линк към www.ozonotherapy.eu.
Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.